Välkommen Daniel Andersson till Belvida Bell förlag

Skrivandet har hängt med mig så långt tillbaka jag kan minnas. Från barndomens superhjältar och sjörövare till de texter jag skriver idag, är det här jag får utlopp för min kreativitet. Även i brödjobbet som byggnadsingenjör får jag vara kreativ för att kunna lösa problem, men jag måste förhålla mig till fysikens lagar och förmedla information som inte kan missförstås. I skrivandet har jag inte de begränsningarna.

Som författare har jag alltid rört mig inom fantastiken, gärna med en rejäl dos spänning, äventyr och action. Jag romandebuterade 2021 med den serietidningsinspirerade sci fi-deckaren En natt i Logtown City på Miramir Förlag, där jag visade prov på min uppskattning för genreblandningar. Det har även blivit en del noveller genom åren, och jag har hunnit medverka i sju antologier, sex podcast-avsnitt samt ett nätmagasin.

Jag är bosatt i Enköping med sambo, barn och katt, och när jag inte skriver skönlitteratur eller dimensionerar husstommar uppskattar jag att läsa eller plöja någon bra serie, åka ut på fisketur med båten eller sticka iväg på vandringsturer.

Lämna en kommentar