Kunders omdöme

Synpunkter från nöjda kunder

Peter Westberg (Aurora,beskyddaren)
Per och Snezana Lindskog har följt min författarprocess på nära håll. De visade sig tidigt vara riktigt duktiga korrekturläsare. Som testläsare av min roman ”Aurora, beskyddaren” kom de med knivskarpa och professionella kommentarer vilka fick manuset att växa oerhört. När jag väl fick förlagskontrakt för samma manus återkopplade de med det mest gedigna och genomarbetade korrektur jag tagit del av. Snezana och Per analyserar manus med kritiska ögon och kommer med värdefulla kommentarer som stärker berättelsen!
Peter Kurczak Pancake Westberg

Yvonne Waern (När havet steg, När berget röt, När jorden led)
Vad lycklig jag är! Jag har så fina människor att tacka för att min senaste bok blir snygg!
Det är Snezana och Per Lindskog som knådat den.
Snezana började med att göra ett kongenialt omslag. För att göra det måste hon förstås läsa boken. Och då upptäckte hon saker hon skulle vilja ändra på. Så hon och Per började jobba som lektörer, redaktörer och korrekturläsare.
Synpunkterna varierade från smått till stort. Till de små felen hör tangentbordsfel. De är svåra att upptäcka, om inte rättstavningsprogrammet visar dem. En smaksak är förstås om man accepterar omvänd ordföljd. Per upptäckte alldeles för många meningar där sådant förekom.
De större felen har med den logiska uppbyggnaden av ”världen” att göra – t.ex. varför skulle Santiago hämnas? Eller – behöver inte djur också andningsmasker i den förorenade luften?
Per kollade också många av mina idéer i Wikipedia! Det gjorde jag inte för alla infall. Så bra! Det mesta stämde, men inte allt.
Jag vill alltså rekommendera Snezana och Per Lindskog om du söker en kreativ omslagsdesigner (som till och med klarar Publits millimeterkrav) och om du vill ha en ordentlig genomgång av din text.

Marianne E Gunve (Fina flickor & Clarys krig)
Bokreleasen för CLARYS KRIG inställd! Vad gör man? Vissa väljer Zoom – jag valde film. Tack Belvida Bell för uthålligt och professionellt arbete! Marianne E Gunve, författare.

%d bloggare gillar detta: